Gebruikersvoorwaarden

De informatie op onze website(s) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, veranderingen in modellen, technische specificaties, visuele presentaties of elke andere informatie op onze website(s) zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website(s) van Autobedrijf Jan Snel B.V. (“Jan Snel”) kunnen geen rechten worden ontleend.

 

PRODUCTEN EN PRIJZEN 

 

Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site zijn altijd onder voorbehoud. Jan Snel behoudt zich te allen tijde het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie. Getoonde kleuren en materialen zijn een grafische weergave en kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Wijzigingen en alle rechten voorbehouden. Aan de inhoud van de Jan Snel website(s) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 

AUTEURSRECHT

 

Alle visuele weergaven van producten, teksten software en ander materiaal op de website zijn eigendom van Jan Snel. Ze mogen niet worden gereproduceerd of anderszins worden opgeslagen, anders dan nodig is om de pagina online te bekijken. Het zonder toestemming van Jan Snel kopiëren, verspreiden of verzenden van materiaal van deze website is verboden.

 

HANDELSMERKEN

 

Het handelsmerk, de logo’s, afbeeldingen en servicevermeldingen op deze website zijn eigendom van de Mitsubishi Motors Group, CarProf, Autohopper Nederland B.V. en Autobedrijf Jan Snel B.V. Zij mogen niet worden gebruikt, gedownload, gekopieerd of op wat voor manier dan ook worden gedistribueerd zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de betreffende partij.

 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

 

Jan Snel haalt geen persoonlijke gegevens op, tenzij deze op vrijwillige basis worden verschaft. Echter, door het invullen van een aanvraagformulier of het zenden van een e-mail, geeft de bezoeker Jan Snel automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens op te slaan en aan te wenden voor marketingdoeleinden.

 

PRIVACYBELEID

 

Jan Snel streeft ernaar uw privacy te waarborgen. De persoonsgegevens die u mogelijk via deze website verstrekt, worden door Jan Snel voor eigen doeleinden verwerkt conform de huidige privacywetgeving. Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Zie ons privacybeleid voor de details.

 

AANSPRAKELIJKHEID

 

Jan Snel wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele of speciale schade die het gevolg is van, of op een of andere manier te maken heeft met, uw toegang tot of het gebruik van de website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, verlies of schade veroorzaakt door computervirussen of door het gebruik van de informatie op de website.

 

Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met ons bedrijf via het contactformulier.

 

Autobedrijf Jan Snel B.V.
Sportlaan 1
3297 TG PUTTERSHOEK

Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?