Vernieuwd aanbod voor de Mitsubishi Space Star

Nog beter toegespitst op de Nederlandse markt

Mitsubishi Motors heeft het aanbod van de Space Star gewijzigd. Nieuw in de line-up zijn de luxe uitvoeringen Active en Advance met standaard een geïntegreerde MGN-navigatiesysteem met smartphonekoppeling. 

Het vernieuwde aanbod van de Mitsubishi Space begint bij € 12.490,- (all-in rijklaar) voor de basisuitvoering Entry. Het uitrustingsniveau is ongewijzigd, net als bij de daaropvolgende uitvoering Cool+ die voor de meerprijs van € 1.200,- onder meer airco, elektrische bedienbare voorportierramen en een audiosysteem met USB-aansluiting met zich meebrengt.

Active
Veel belangstelling wordt verwacht voor de nieuwe uitvoering Active. Deze is leverbaar vanaf € 14.990,- en biedt een uiterst complete uitrusting in deze prijsklasse. Klik hier voor meer informatie.

Advance
Ook nieuw in het aanbod is de uitvoering Advance. De Advance is leverbaar vanaf € 16.490,- en enkel beschikbaar met de krachtigere 1.2 MIVEC-benzinemotor met 59 kW (80 pk). Ook hier is de handgeschakelde versnellingsbak standaard en een CVT-automaat optioneel.

Instyle
De Instyle is de meest complete uitvoering in de reeks en combineert de uitrustig van de Advance met 15-inch lichtmetalen wielen en bi-xenon koplampen. Ook is de Instyle uitsluitend beschikbaar met de 1.2-motor met CVT-automaat. De prijzen beginnen bij € 19.990,-.

Unieke eigenschappen
De Mitsubishi Space Star overtreft alle verkoopverwachtingen en is de bestverkochte Mitsubishi in Nederland. Met het vernieuwde aanbod wordt zijn concurrentiepositie versterkt. Behalve de gunstige prijsstelling in combinatie met de riante uitrusting en hoge betrouwbaarheid biedt de Space Star standaard vijf zitplaatsen en standaard vijf jaar garantie met een maximum van 100.000 km.

De nieuwe uitvoeringen van de Mitsubishi Space Star zijn per direct te bestellen.Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?