Gratis vakantie check

draaiend flesje verkoelvloeistofdraaiend flesje verkoelvloeistof

DE JAN SNEL FRIS OP WEG VAKANTIE CHECK.

Deze zomer weer lekker met de auto naar uw vakantiebestemming? U zult het herkennen, vanuit het moment dat u van huis vertrekt begint het vakantiegevoel al. Tijdens de vakantierit wordt veel van uw auto gevraagd. Daarom is het verstandig om vóór u de vakantiereis aanvangt de auto nog even door ons te laten controleren.

Met de GRATIS JAN SNEL Vakantiecheck controleren wij uw auto op 10 belangrijke punten.10 punten zomercheck Jan Snel 2015

Aircoreiniging

In de zomerse warmte zal vooral uw airconditioning het zwaar te verduren krijgen. Zorg ervoor dat deze in topconditie is. Voor € 29,95 kunt u de airconditioning bij ons laten reinigen en kunt u fris op weg.

Airco reinigen voor 29,95

Maak snel een afspraak met onze receptionist voor de GRATIS Vakantiecheck en profiteer dan meteen van onze aanbiedingen!

draaiend flesje verkoelvloeistof

 

 

 Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?