Opvallen met de Space Star 1.0 Bright

Mitsubishi Motors voegt een extra aantrekkelijke variant toe aan het modellengamma van de Space Star – de Bright. Een nieuwe, zeer complete, uitvoering die ook nog leverbaar is in twee nieuwe en verrassende kleuren: Lemonade Yellow en Cassis Purple. De Space Star Bright is bijzonder rijk uitgerust met onder meer standaard climate control (automatische airconditioning) en verkrijgbaar vanaf 9.990 euro.

Het speelse design van de Mitsubishi Space Star gecombineerd met de opvallende exterieurkleuren van de nieuwe uitvoering Bright, zijn een garantie voor aandacht in het verkeer. Behalve de kleur vallen ook het privacy glass achter, de portiergrepen en buitenspiegels in de carrosseriekleur en de 14” lichtmetalen velgen op. De lederen bekleding van het stuurwiel en de pookknop, en zilverkleurige ventilatieroosters vrolijken het interieur verder op.

Extra complete uitrusting
Het zijn niet alleen de looks die de Space Star Bright zo bijzonder maken. Ook de uitrusting is extra compleet met onder meer elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, climate control, een USB-aansluiting, een licht- en regensensor, een radio/cd-/mp3-speler met vier speakers en in hoogte verstelbare bestuurders- en passagiersstoel.

01-Space-Star-Bright_kl

1 op 25 
De Space Star biedt daarnaast indrukwekkende specificaties met compacte buitenmaten en een bovengemiddeld ruim interieur. Zo biedt de Space Star ruimte aan maar liefst vijf personen en 235 liter bagage bij een wagenlengte van slechts 3710 mm. Dankzij een lage Cw-waarde van 0,27, een totaalgewicht van 845 kg, start-stop systeem en de efficiënte 1.0 ClearTec-benzinemotor is het verbruik slechts 1 op 25, met een CO2-uitstoot van 92 g/km. De Mitsubishi Space Star behoort daarmee tot één van de zuinigste auto’s in zijn klasse.

Meer informatie over de Space StarBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?