OUTLANDER PHEV 10.000 x IN NEDERLAND

Mijlpaal voor succes plug-in hybride cross-over

De Mitsubishi Outlander PHEV heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Op 4 april 2014 werd namelijk het 10.000e exemplaar voor de Nederlandse markt afgeleverd. Niet eerder wist een cross-over in zo weinig tijd een dergelijk succes te boeken.

In slechts vier maanden tijd zijn er maar liefst 10.000 exemplaren op kenteken gezet. Eigenaar van de 10.000e Outlander PHEV is de heer A.G. Staal, directeur van het Leidse bedrijf Divider. Hij werd volkomen verrast door de feestelijkheden rondom de aflevering van zijn auto. Tot op het laatste moment was geheim gehouden dat de aflevering van zijn Outlander PHEV een extra bijzonder tintje had.

Voor de heer Staal is de Mitsubishi Outlander PHEV een ideale auto om zakelijk en privé vervoer te combineren. Het is een representatieve auto, met genoeg ruimte voor de kinderen en veel bagage. De heer Staal koos voor een Outlander PHEV in de kleur Technical Silver, met een Instyle uitvoering die wordt uitgevoerd met onder meer; leren bekleding, een navigatiesysteem met grootbeeld kleurenscherm, volautomatische airconditioning, xenonverlichting, 18-inch lichtmetalen velgen en een schuif/kanteldak. Ook heeft de leverende Mitsubishi dealer een trekhaak gemonteerd, want het trekvermogen van 1.500 kg, wil de heer Staal graag benutten.

Ideaal voor zakelijke rijders
De Mitsubishi Outlander PHEV is de enige plug-in hybride cross-over die een maximaal trekgewicht van 1.500 kg combineert met vierwielaandrijving. Daarnaast pakt de bijtelling van slechts zeven procent natuurlijk ook nog eens gunstig uit voor deze vanaf 39.990,- euro verkrijgbare alleskunner. Het koperspubliek van de Outlander PHEV bestaat voornamelijk uit zakelijke rijders, die aandacht hebben voor duurzaamheid maar niet willen inleveren op zaken als veiligheid, luxe, ruimte en kwaliteit.

Onlangs nog voerde onderzoeksbureau TNS/NIPO in opdracht van Mitsubishi Motor Sales Nederland een onderzoek uit onder ruim 400 berijders van de Outlander PHEV. Daaruit blijkt ondermeer dat 89% van de Outlander PHEV-rijders zijn auto dagelijks laadt via een laadpaal of een gewoon stopcontact. In hetzelfde onderzoek geeft 87% van de berijders aan, zeer tevreden te zijn met zijn Outlander PHEV en de auto ook aan te bevelen aan anderen.Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?