Onderhoud van alle merken bij AD Autobedrijf Jan Snel

Per 1 februari jl. heeft ons bedrijf zich aangesloten bij de organisatie van AD Autobedrijf, waardoor wij sneller aan goede onderdelen kunnen komen voor reparaties en onderhoud van alle automerken. Door aansluiting bij AD Autobedrijf biedt wij u nu onderhoud en onderdelen met 24 maanden garantie. Daarnaast profiteren onze klanten van verschillende AD Autobedrijfacties voor bijvoorbeeld winter- en zomerbanden of een voordelige vakantiecontrole van hun auto.

AD Autobedrijf Jan Snel is Mitsubishi-dealer, maar verkoopt, onderhoud en herstelt alle merken auto’s. Het garagebedrijf werkt met elf medewerkers, van wie vijf volledig gecertificeerde monteurs en een schadeherstelmonteur. AD Autobedrijf Jan Snel neemt het hele traject van schadeherstel uit handen; van aanmelding bij de verzekeraar en ruilauto, tot en met herstelmelding. Klanten kunnen bij ons bedrijf naast schadeherstel en reparaties, terecht voor APK, aircoservice, winterbanden, financiële regelingen en verzekeringen.

Wij zijn als AD Autobedrijf onderdeel van het netwerk van autobedrijven en zijn hiermee in staat het dienstenaanbod uit te breiden naar andere automerken en zich verder te ontwikkelen als universele garage. Voor klanten betekent de aansluiting bij AD Autobedrijf een nog betere, snellere en uitgebreidere service. Het netwerk van AD Autobedrijf omvat meer dan 4.600 autobedrijven in vijftien landen.

Over AD Autobedrijf

Het AD Autobedrijf is de eigen, unieke internationale garageformule van AutoDistribution. Het centrale uitgangspunt is het leveren van professionele service door professionele medewerkers waarbij de klant centraal staat. AD Autobedrijven zijn zelfstandig, maar kunnen beschikken over ondersteuning op de terreinen marketing, ICT, training en logistiek van de AD-organisatie. Uniek is bijvoorbeeld de internationale reparatiegarantie van maar liefst 24 maanden op onderdelen en uurloon. Geen enkele andere garageformule biedt deze garantie.

Meer informatie is hier te vinden. Of ga direct naar onze AD Autobedrijf voor de beste aanbiedingen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?