Makkelijk, goedkoop en snel een auto of bus huren in Puttershoek.

Eenvoudig, snel en goedkoop een (bestel)auto huren in de Hoeksche Waard? Wij verhuren zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

 

Hier vind je alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren. Autobedrijf Jan Snel is aangesloten bij de Autohopper verhuurformule. Bij onze vestiging in Puttershoek aan de Sportlaan 1 kun je nu ook eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren. Autohopper is een landelijke autoverhuurformule. Voor slechts € 19,- per dag of € 38,- voor een weekend kun je op pad met een nieuwe auto die altijd voorzien is van airco en een radio/CD-speler. Tevens kunt u bij ons een bestelwagen / bakwagen met laadlift huren vanaf slechts € 45,- per dag. Reserveren gaat eenvoudig hieronder.

Volg de stappen en reserveer eenvoudig de gewenste auto. Natuurlijk is ook telefonisch contact mogelijk via 078 676 11 77. Al onze huurauto’s zijn reclamevrij en wij hebben geen verborgen kosten, dat is no-nonsense autoverhuur! Reserveer hieronder direct je gewenste auto of ga naar www.autohopper.nl

Autohopper Zakelijk

Een auto huren in Puttershoek voor een superlage prijs? Dan is Autohopper Jan Snel het juiste adres! Je huurt bij ons altijd een nieuwe auto met luxe opties zoals een radio met cd-speler en airco vanaf  € 19,- per dag. Kortom, autoverhuur in Puttershoek zonder verrassingen achteraf en tegen een zeer scherpe prijs. Dat noemen wij no-nonsense autoverhuur! Kijk hierboven voor de prijzen/tarieven van de huurauto’s die voor je klaar staan bij de Autohopper vestiging in Puttershoek. Reserveer nu jouw huurauto eenvoudig en snel online! Bellen mag natuurlijk ook altijd!