Makkelijk, goedkoop en snel een auto of bus huren in Puttershoek

Wil je een auto huren voor je vakantie in de zomer? In juli en augustus krijg je 20% korting op je factuurbedrag als je minimaal een week een auto of personenbus huurt!

Eenvoudig, snel en goedkoop een (bestel)auto huren in de Hoeksche Waard? Wij verhuren zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

 

Hier vind je alle informatie over autohuur, tarieven en online reserveren. Autobedrijf Jan Snel is aangesloten bij de Autohopper verhuurformule. Bij onze vestiging in Puttershoek aan de Sportlaan 1 kun je nu ook eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren!

Volg de stappen en reserveer eenvoudig de gewenste auto. Natuurlijk is ook telefonisch contact mogelijk via 078 676 11 77. Al onze huurauto’s zijn reclamevrij en wij hebben geen verborgen kosten, dat is no-nonsense autoverhuur! Reserveer hieronder direct je gewenste auto of ga naar www.autohopper.nl

Autohopper Zakelijk

Een auto huren in Puttershoek voor een superlage prijs? Dan is Autohopper Jan Snel het juiste adres! Je huurt bij ons altijd een nieuwe auto met luxe opties zoals een radio met cd-speler en airco vanaf  € 19,- per dag. Kortom, autoverhuur in Puttershoek zonder verrassingen achteraf en tegen een zeer scherpe prijs. Dat noemen wij no-nonsense autoverhuur! Kijk hierboven voor de prijzen/tarieven van de huurauto’s die voor je klaar staan bij de Autohopper vestiging in Puttershoek. Reserveer nu jouw huurauto eenvoudig en snel online! Bellen mag natuurlijk ook altijd!