Makkelijk, goedkoop en snel een auto of bus huren in Puttershoek

Makkelijk, goedkoop en snel een auto of bus huren in Puttershoek

EENVOUDIG, SNEL EN GOEDKOOP EEN (BESTEL)AUTO HUREN IN DE HOEKSCHE WAARD? WIJ VERHUREN ZOWEL PERSONENAUTO’S ALS BEDRIJFSWAGENS.

Hier vind je alle informatie over autohuur, tarieven (incl. btw) en online reserveren. Bij onze vestiging in Puttershoek aan de Sportlaan 1 kun je eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren!

  • Auto huren

  • Bus huren

MAKKELIJK, SNEL EN VOORDELIG EEN AUTO HUREN IN DE HOEKSCHE WAARD? BIJ ONS KUN JE TERECHT IN PUTTERSHOEK. OOK ALS JE UIT DE REGIO KOMT VOOR BIJVOORBEELD OUD-BEIJERLAND, MAASDAM, ‘S-GRAVENDEEL, NUMANSDORP, KLAASWAAL, GOUDSWAARD, PIERSHIL, STRIJEN, STRIJENSAS, NIEUW-BEIJERLAND, ZUID-BEIJERLAND, WESTMAAS, MIJNSHEERENLAND, HEINENOORD, BLAAKSEDIJK.

Volg de stappen en reserveer eenvoudig de gewenste auto. Natuurlijk is ook telefonisch contact mogelijk via 078 676 11 77. Wij hebben geen verborgen kosten, dat is no-nonsense autoverhuur! Reserveer hierboven direct je gewenste auto of ga naar www.autohopper.nl.

Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×