Het MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT Dubbele première voor Mitsubishi Motors op Autosalon Genève: Europees debuut voor e-EVOLUTION CONCEPT en werelddebuut vernieuwde Outlander PHEV Amstelveen, 20 februari 2018 – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) staat tijdens de 88ste Autosalon van Genève* (6 t/m 18 maart 2018) in het teken van twee primeurs. Naast de MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT die voor het eerst te zien is in Europa, beleeft de vernieuwde Mitsubishi Outlander PHEV (modeljaar 2019) zijn wereldpremière. Deze komt voor de herfst op de Europese markt.
In- en exterieurwijzigingen, nieuwe infotainment en verscherpt aanbod Sterk vernieuwde Mitsubishi ASX De Mitsubishi ASX is voor modeljaar 2018 op allerlei punten gewijzigd. Aanpassingen van het in- en exterieur en uitbreiding van de technologie maken de compacte SUV nog aantrekkelijker. De prijzen beginnen bij € 21.490,- all-in rijklaar *.

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte, coupé-achtige SUV met scherpe lijnen en een dynamische houding met de herkenbare stoere Dynamic Shield Grille,...

ALLES GEREGELD MET ONE STOP PRIVATE LEASE One stop private lease maakt auto rijden in een nieuwe Mitsubishi wel heel plezierig. Voor een vast bedrag per maand zijn al uw autokosten gedekt, alleen wassen en tanken regelt u zelf. Voor onderhoud en reparaties gaat u naar uw Mitsubishi-dealer. En uw auto is te allen tijde all-risk verzekerd.
De Mitsubishi Eclipse Cross heeft bij de Euro NCAP-crashtests de maximumscore van vijf sterren in de wacht gesleept. De nieuwe, coupé-achtige SUV behaalde daarbij de hoogste veiligheidsscore in zijn klasse.