Prijs van Eclipse Cross start bij 28.990 euro!

De verkoop van de nieuwe Eclipse Cross is gestart! De volledig nieuwe, compacte SUV combineert een opvallend rijke standaarduitrusting met optimale connectiviteit, een onderscheidend design en sublieme technologie in het snelst groeiende auto-segment in Nederland. De Mitsubishi Eclipse Cross is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.990,-* en arriveert in december bij ons in de showroom.

De Mitsubishi Eclipse Cross valt direct op door zijn krachtige houding met de kenmerkende ‘Dynamic Shield’-grille, scherpe taillelijn en coupé-achtige daklijn. Het onderscheidende exterieurdesign gaat gepaard met een verfijnd interieur met een voelbaar hoge kwaliteitsbeleving en een royale standaarduitrusting.

 

Krachtige 1.5 DI-Turbo benzinemotor

Mitsubishi levert de Eclipse Cross met de 1.5 DI-T turbobenzinemotor. Deze nieuw ontwikkelde krachtbron met directe en indirecte brandstofinjectie biedt aansprekende prestaties dankzij het vermogen en koppel van 120 kW (163 pk) en 250 Nm bij 1.800 t/min. Bovendien is de Eclipse Cross veelzijdig inzetbaar dankzij het hoge trekgewicht van 1.600 kg op alle versies. Voorwielaandrijving in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard. Een CVT-automaat met acht voorgeprogrammeerde versnellingen en geavanceerde Super All-Wheel Control (S-AWC) vierwielaandrijving met Active Yaw Control (AYC) zijn optioneel. Een dieselvariant volgt in de eerste helft van 2018. Hiervan is nog geen prijs bekend.

Rijke standaarduitrusting

De Mitsubishi Eclipse Cross is al vanaf de instapversie (Pure) voorzien van onder meer lichtmetalen wielen, climate control, cruise control, led-dagrijverlichting, privacy glass en een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel.

Op het gebied van veiligheid en assistentie zijn bijvoorbeeld traction control, hill start assist, Forward Collision Mitigation met voetgangersherkenning, Lane Departure Warning, grootlichtassistent en een achteruitrijcamera standaard aanwezig. Tevens is de Eclipse Cross vanaf de instapversie uitgerust met het Smartphone Link Display Audio (SDA) systeem. Dit nieuwe infotainmentsysteem, standaard voorzien van digitale radio-ontvangst (DAB+), bluetooth-connectie en touchpad-controller biedt optimale smartphone-integratie via Apple CarPlay. Zodra de app van Android Auto beschikbaar is voor Nederland, werkt Smartphone Link Display ook voor Android-smartphones.

 

Intense, Instyle en First Edition

De uitvoering Intense (vanaf € 32.490,-) voegt een omvangrijke lijst aan uitrusting toe, zoals 18-inch two-tone lichtmetalen wielen, exterieur design pack, dual zone climate control, een full-colour head-up display, parkeersensoren vóór en achter en het bekende Keyless Operaton System (KOS).

Tevens is de Eclipse Cross tijdelijk leverbaar als aantrekkelijke First Edition-uitvoering (vanaf € 32.990,-), voorzien van een Multi Around View Monitor systeem (vier camera’s), led-koplampen, Blind Spot Warning en verwarmbare voorstoelen.

De meest rijke uitvoering is de Instyle (met standaard CVT, vanaf € 38.990,-). Deze bijzonder complete versie is voorzien van o.a. lederen bekleding, stoelverwarming voor en achter, een verwarmbaar stuurwiel en vooruit, Adaptive Cruise Control met Traffic Jam Assist, een panoramisch dak en het Rockford Fosgate premium audiosysteem met negen speakers. De meest omvangrijke versie op de prijslijst, de Eclipse Cross 1.5 DI-T CVT 4WD Instyle, is leverbaar vanaf € 43.990,-.

Sterke nieuwkomer in compacte SUV-segment

De nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross wordt gepositioneerd tussen de ASX – de ruime en speelse allemansvriend – en de robuuste, praktische en gebruiksvriendelijke Outlander. De Eclipse Cross focust zich nadrukkelijk op onderscheidend design, sublieme technologie en veel comfort en luxe voor een gunstige prijs in een zeer concurrerend segment.

Download de brochure van de nieuwe Eclipse Cross hier.

*All-in rijklaarprijs inclusief btw, bpm en totaal bijkomende kosten.



Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×