Jan Snel uitgeroepen tot Mitsubishi ‘Excellent Dealer’!

Het team van Jan Snel is uitgeroepen tot Mitsubishi ‘Excellent Dealer‘ voor de uitmuntende prestaties in 2020. Het autobedrijf behaalde de op één na meeste punten voor de verschillende beoordelingscriteria en eindigde daarmee als tweede beste Mitsubishi-dealer van Nederland.

De scores van alle erkende Mitsubishi-dealers op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Met een totaal van 644 punten in de periode 1 januari t/m 31 december 2020 eindigde Jan Snel op de tweede plaats, nipt achter de nummer 1, waarmee het bedrijf zich een jaar lang ‘excellent Dealer’ mag noemen.

Mooie erkenning

Autobedrijf Jan Snel werd op feestelijke wijze verrast met de ‘Excellent Dealer’-award. Het is een mooie erkenning om de titel van ‘Excellent Dealer’ te mogen dragen. Vooral na zo’n moeilijk jaar vol tegenslagen en onzekerheden vanwege de COVID-19 pandemie. Ons team is trots op deze prijs! Ons team toont iedere dag hun tomeloze inzet om onze klanten tevreden te stellen. Of het nu het verkopen van een nieuwe Mitsubishi is, of een mooie occasion, het onderhouden van de auto’s van onze klanten.

Onze medewerkers bedanken wij dan ook voor hun inzet.Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?