Nieuwe Eclipse Cross PHEV

  • Voortzetting van Mitsubishi’s PHEV-succes in Europa
  • Evolutie van de huidige Eclipse Cross (facelift + nieuwe PHEV aandrijflijn)
  • Voorbehouden aan geselecteerde Europese markten, waaronder Nederland
  • Geen koerswijziging van MMC’s corporate route – geen volledige nieuwe auto’s meer voor Europa

Mitsubishi Motors introduceert de plug-in hybrideversie (PHEV) van de vernieuwde Eclipse Cross. Hiermee zet het merk het PHEV-succes in Europa voort, dat een handelsmerk van Mitsubishi Motors is geworden.

Sinds de introductie eind 2017 zijn in Europa 66.390* exemplaren van de Mitsubishi Eclipse Cross verkocht. De nieuwe PHEV-versie van de Eclipse Cross verschilt alleen qua ontwerp en techniek van het model dat al op de markt is. Mitsubishi Motors blijft bij het besluit dat volledig nieuwe auto’s niet langer in Europa worden geïntroduceerd.

Technologisch vlaggenschip in Europa

De Mitsubishi Eclipse Cross PHEV wordt met zijn unieke, EV-gebaseerde plug-in hybride-aandrijflijn en kenmerkende Super-All Wheel Control (S-AWC) het technologische vlaggenschip van het merk in Europa. De Eclipse Cross PHEV wordt vanaf het voorjaar van 2021 geïntroduceerd op geselecteerde Europese markten.

*MME-gebied: 33 markten / MME- gecumuleerde gegevens tot augustus 2020.

Heeft u interesse in de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross? Klik hier voor een bericht of bel ons op 076-6761177

 Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?