Ruim 15.000 euro CARPROF voor Verkeersslachtoffers

Via een speciale apk-actie hebben de CarProf-autobedrijven in Nederland gezamenlijk 15.673 euro ingezameld voor het Fonds Slachtofferhulp. Ineke Sybesma, directeur van Fonds Slachtofferhulp: “Fantastisch, een prachtige tussenstand!”

Met de apk-actie wil wil CarProf de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid benadrukken. Formulemanager Harold van Gestel: “Een auto in opperste staat is immers veiliger dan een auto die rammelt. Zo geven versleten remmen of banden een langere remweg, wat fataal kan zijn bij een noodstop. Onderhoud is daarom essentieel.”

Ineke Sybesma: “Onze samenwerking met CarProf past dan ook uitstekend. Ook wij maken ons hard voor veiligheid in het verkeer.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Met de actie geven de autobedrijven bovendien invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Van elke uitgevoerde apk gaat 50 eurocent naar TrafVic-Kids. Dit project van Fonds Slachtofferhulp biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Zij zijn zelf slachtoffer, of hebben bijvoorbeeld een ouder of broer verloren. Ineke Sybesma: “Met wetenschappers en therapeuten kunnen we zo in de toekomst jaarlijks honderden jonge slachtoffers therapie bieden.”

Het ingezamelde bedrag is een tussenstand. De actie loopt door tot in 2022. Elke maand maakt CarProf de tussenstand bekend op www.carprof.nl.Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×