Maatregelen t.a.v. coronavirus

Ondanks ingrijpende corona-maatregelen staan onze medewerkers nog steeds voor u klaar ten behoeve van verkoop en advies tot proefritten, verhuur, onderhoud en reparaties.

Wij volgen de berichtgeving over het coronavirus van overheid en RIVM op de voet en passen onze maatregelen indien nodig uiteraard direct aan. Graag danken wij u voor medewerking en begrip als zaken in deze bijzondere tijd wat anders lopen dan u van ons gewend bent.

Door volledig te werken conform de RIVM-regels schudden wij geen handen, desinfecteren vaak, reinigen voortdurend de belangrijkste contactoppervlakken in onze bedrijf, gebruiken papieren handdoekjes en houden minstens 1,5 meter afstand.

Hygiëne is zeer belangrijk, daarom wassen we de auto’s na elke onderhoudsbeurt en desinfecteren we de belangrijkste contactvlakken zoals portiergrepen, stuurwiel, schakelpook en touchscreen.

Heeft van ons een Autohopper huurauto, maakt u een proefrit of gebruikt u vervangend vervoer? Ook daarvan desinfecteren we voor uitgifte en bij inname de belangrijkste contactvlakken: portiergrepen, stuurwiel, schakelpook en touchscreen.

Met onze haal- en brengservice regelen wij zonder corona-risico eventueel het regulier onderhoud. Dat werkt snel, gemakkelijk én gegarandeerd coronavrij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze doelstelling in deze moeilijke tijd is uw gezondheid en die van al onze medewerkers, partners en iedereen in onze omgeving. Dit nemen wij heel serieus. Helpt u hier ook aan mee?

Hebt u nog vragen? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Janette Westbroek-Snel

DirectriceBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?