Huur een Autohopper auto en geniet van een dagje wellness!

Als je in maart of april een auto of busje huurt bij onze Autohopper vestiging, krijg je een entreevoucher voor een dagje sauna cadeau.

Met deze vouchers kan één dag naar één van de deelnemende resorts:

De Veluwse Bron, Elysium, De Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell, Thermen Holiday en SpaWeesp. Is de orderwaarde hoger dan € 100, dan ontvang je 2 vouchers.

Op elke voucher staat een unieke code, deze moet ingevuld worden op de genoemde website en vervolgens worden er e-tickets gegenereerd. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden om een reservering te maken bij één van de resorts.

Maak nu een afspraak voor het huren van een Autohopper auto of bus!

Huur nu boij Autohopper

Voorwaarden: Deze voucher is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. De beschikbaarheid per dag voor deze voucher is beperkt, reserveer snel online en garandeer jouw reservering! Vooraf online reserveren is verplicht, exclusief boekingskosten, deze kunnen variëren per dag en worden exact in de boekingskalender op de resortwebsites weergegeven. Het aan derden doorverkopen van deze voucher is niet toegestaan. Kijk voor alle voorwaarden op jouw e-ticket en voor meer informatie over reserveren en de wellnessresorts op www.dagjewellness.nl Minimale orderwaarde € 35,-


Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons