2 Mitsubishi’s in autolease-collectief

De Consumentenbond heeft een selectie gemaakt van de beste private lease-aanbiedingen van Nederland. In het zogeheten Autolease-collectief van 26 modellen zijn niet één, maar twéé Mitsubishi’s gekozen. Bekijk hier welke en waarom die geselecteerd zijn.

Zoals we van de Consumentenbond gewend zijn, streeft de belangenvereniging naar eerlijke contracten zonder verrassingen achteraf. Met het Autolease-collectief maakt de Consumentenbond private lease inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen.

De Consumentenbond heeft zich verdiept in de voorwaarden van tientallen private lease-aanbieders en een selectie gemaakt van auto’s met de beste voorwaarden tegen eerlijke maandbedragen. Uiteindelijk zijn 26 modellen geselecteerd uit verschillende categorieën, die uitsluitend worden aangeboden door leasemaatschappijen met het Keurmerk Private Lease.

En wat blijkt? Zowel de Mitsubishi Space Star als de Mitsubishi Outlander PHEV zijn in het Autolease-collectief opgenomen. Beide modellen worden aangeboden door RCI (Mitsubishi Motors Financial Services) en zijn leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Hoe werkt private lease?Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?