Klaar voor het najaar?

Het najaar is officieel begonnen en dat moet gevierd worden! 


Misschien dat sommige van jullie het al wisten; Mitsubishi neemt voorlopig nog geen afscheid van de ASX. Het model is namelijk dit jaar vernieuwd!

Wil je het prachtige model bewonderen? Dat kan bij ons in de showroom;
op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september geven wij een intro.

Laten we de Eclipse Cross niet vergeten. Wij hebben een aantal in onze showroom staan met leuke bonuskorting!

Benieuwd naar alle modellen van Mitsubishi? Neem een kijkje op deze pagina.

Eerste hulp bij verhuizen


Zoals vele weten verhuren wij allerlei auto’s en bussen.. De bakwagen wordt vaak verhuurd en om die reden komt er nog eentje bij! Als je gaat verhuizen, kom je voor de keuze te staan of je een verhuisbedrijf inschakelt of dat je zelf een verhuiswagen huurt. Kies je ervoor om een verhuiswagen te huren, dan bieden wij een luxe verhuiswagen met een inhoud van 20m3 en een laadvloer. Ook hebben wij bestelbusjes beschikbaar met een inhoud van 6m3 of 11m3.

Moet je veel spullen verhuizen? Huur dan een verhuispakket bij je bestelbus! Ons verhuispakket bestaat uit een meubelhondje, vijf spanbanden en tien verhuisdekens en kost â‚¬ 19,- per dag. Wie heeft een professioneel verhuisbedrijf nog nodig? Ook kan je bij ons verhuisdozen kopen, deze zijn extra stevig en kosten â‚¬ 2,50 per stuk.

Een auto nodig? Voor ieder wat wils!

Naast nieuwe auto’s van het merk Mitsubishi, hebben we een ruime voorraad aan occasions.
U kunt bij ons terecht voor iedere vorm van onderhoud, APK en schade-herstel. Ook voor financiering en verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres!

 Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?