Zomeractie Autohopper

Of je nou naar Noord-Frankrijk of helemaal naar Zuid-Italië op vakantie gaat, we snappen dat je tijdens de zomervakantie gewoon meer kilometers dan normaal rijdt.

Daarom hebben wij een leuke zomeractie voor je. Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km’s zal dan vanzelf verschijnen. De actie is geldig voor alle personenauto’s en personenbussen m.u.v. de promotie auto, deze is altijd al lekker goedkoop.

Tip: met onze ruime stationdubbelcabine bus voor 6 personen of met onze personenbus voor 9 personen ben je verzekerd van meer dan genoeg plek voor je bagage!

Wil je liever een andere aanbieding? Bezoek onze website regelmatig!

Naar welke landen mag ik reizen met een Autohopper huurauto?

Landen op de groene kaart

Naar welke landen mag ik reizen met een Autohopper huurauto

Leuk hoor, met de auto op vakantie, maar waar gaan we heen? Je mag met je huurauto gewoon naar alle west Europese landen reizen. De huurauto is namelijk verzekerd in alle landen die op de groene kaart staan: dat geldt voor de meeste Europese landen. In principe mag je dus naar de volgende landen reizen met je Autohopper huurauto:

Andorra, België, Bosnia Herzegovina, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, F.Y.R.O.M., Griekenland, Hongarije, Italië, Ierland, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Noorwegen, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slowaakse Republiek, Servië, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Genoeg landen om uit te kiezen voor een vakantie met een huurauto dus! Laat de verhuurder wel even weten naar welk land je gaat reizen met je huurauto, er kunnen om andere redenen bezwaren bij de verhuurder zijn om naar bepaalde landen te reizen.

Mijn vakantieland staat er niet tussen

Maar wat nou als jouw vakantiebestemming niet op de groene kaart staat? Dan kan je daar helaas niet heen met een huurauto van Autohopper. De auto is namelijk alleen verzekerd voor de landen die op de groene kaart staan. Mocht er dus wat gebeuren en je gaat toch naar één van de landen die niet op de kaart staat, dan ben je niet verzekerd. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten!Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×