Mitsubishi Eclipse Cross viert zijn verjaardag!

Nieuwe SUV beleeft succesvol eerste verkoopjaar

Een jaar na de introductie van de Mitsubishi Eclipse Cross staat de wereldwijde teller al op meer dan 80.000 verkochte exemplaren. Mitsubishi Motors versterkt de aantrekkingskracht van de SUV nog verder met diverse verbeteringen, die vanaf eind 2019 in Nederland beschikbaar zijn. 


De Eclipse Cross werd begin 2018 gelanceerd in Europa, Japan en de Verenigde Staten. Het model mocht direct rekenen op veel belangstelling dankzij de combinatie van SUV-functionaliteiten en aantrekkelijke, coupé-achtige styling. Klantonderzoek leert dat het design het belangrijkste aankoopargument is.

Cumulatieve verkoop Eclipse Cross per 31 december 2018:
* Europa 33.287 stuk
* Noord-Amerika 14.026 stuk
* Australië/Nieuw-Zeeland 9.332 stuk
* Japan 11.592 stuks
* Overig 11.877 stuks

Tekst gaat verder onder foto

Om de marktpositie van de Eclipse Cross verder te versterken, voert Mitsubishi Motors komend jaar diverse updates door, die vanaf eind 2019 beschikbaar zijn in Nederland. Zo worden de 2WD-varianten leverbaar met Active Yaw Brak Control voor nog meer stabiliteit en grip in bochten.

Behalve het verkoopsucces werd de Eclipse Cross ook uitgeroepen tot ‘Car of the Year 2019’ door de Automotive Researchers & Journalists Conference in Japan (RJC).Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×