Eclipse Cross S versie

DE GELIMITEERDE ECLIPSE CROSS INTENSE S

De Eclipse Cross is door zijn uitdagend design en de krachtige 1.5 liter turbomotor een van de meest sportieve auto’s in zijn segment. Met de INTENSE S versie willen wij die sportiviteit extra benadrukken en nog meer voordeel bieden.
De sportiviteit van de INTENSE S komt tot uiting aan de buitenkant door de toevoeging van bumperhoekskirts (vóór en achter) en zijskirts. De sportieve uitstraling van de INTENSE S wordt in het interieur verder benadrukt door de instaplijsten, de speciale nieuwe mattenset en de sportpedalen.
Als laatste, maar misschien wel het belangrijkste, is er extra aandacht besteed aan de stoelen door de toevoeging van luxe synthetisch lederen bekleding en stoelverwarming voor de voorstoelen. Ook de middenarmsteun is voorzien van synthetisch lederen bekleding waardoor het interieur bijzonder comfortabel en één geheel wordt. De INTENSE S is in een gelimiteerde oplage leverbaar.

 

INHOUD PAKKET:

Voorbumperhoekskirts             Luxe synthetisch lederen bekleding
Zijskirts                                        Stoelverwarming vóór Sportpedalen
Achterbumperhoekskirts          Luxe mattenset
Instaplijsten

METALLIC KLEUREN:
  • Silky White (W13)
  • Sterling Silver (U25)
  • Titanium Grey (U17)
  • Amethyst Black (X42)
  • Orient Red (P26)
PRIJZEN
De Mitsubishi Eclipse Cross Intense S is leverbaar vanaf € 34.490 All-in rijklaar voor de versie met manuele transmissie en € 36.490,- All-in rijklaar voor de uitvoering met 8 traps CVT transmissie.
Deze gelimiteerde uitvoering van de Eclipse Cross staat vanaf begin september bij ons in de showroom.


Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?