Voorjaarsschoonmaak

 

Met de warme maanden in aantocht wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op een probleemloze werking van uw airconditioning. Kom daarom nu langs en laat uw airco GRATIS controleren op 10 punten.

Aircoreiniging met GRATIS wasbon

Voor de beste werking zonder ongewenste geuren adviseren wij een preventieve aircoreiniging. Tijdelijk krijgt u daarbij een nationale wasbon cadeau en hebben wij voor u tevens een verfrissende attentie, op=op! Zo is uw auto van binnen en buiten weer helemaal fris!

Maak nu een afspraak voor de gratis aircocheck van 20 april tot en met 31 mei en profiteer van nog veel meer aantrekkelijke voorjaarsacties. Graag tot ziens!

 Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons