Zomeracties met veel nieuws

Het is zomer, tijd voor vakantie en leuke trips naar bekende en onbekende bestemmingen. Waar u ook naar toe gaat deze zomer, met de vakantiecheck controleren wij voor u of uw auto tip-top in orde is. Maak nu een afspraak, dan weet u zeker dat u onbezorgd op reis kunt. Indien u vóór 16 juli een afspraak maakt via de online onderhoudscalculator maakt u ook nog eens kans op één van de 100 powerbanks ter waarde van € 22.

Speciaal voor de vakantie hebben wij leuke gadgets voor u geselecteerd. Heerlijk relaxen met muziek uit de bluetooth speaker en nooit meer zoeken naar uw sleutels met de handige Mitsubishi bluetooth keyfinder.

Mitsubishi Motors heeft in de afgelopen 100 jaar een indrukwekkende historie opgebouwd. Geen segment is overgeslagen: van luxueuze sedan tot onverwoestbare bestelauto en van compacte stadsauto tot terreinwagens waarvoor geen pad onbegaanbaar is. En laten we ook de sportieve modellen en rallykanonnen niet vergeten. In al hun diversiteit zijn er genoeg overeenkomsten te benoemen: innovatief, betrouwbaar en de drie trotse diamanten op de grille.

Kortom, een geschiedenis om met trots op terug te kijken en bij stil te staan.

Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan is de Mitsubishi Space Star tijdelijk leverbaar als 100th Anniversary Edition.Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar voor € 15.490 inclusief metallic lak en is onder andere voorzien van led-achterlichten, 14 inch lichtmetalen velgen, smartphonekoppeling via Apple Carplay of Android Auto™*, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter en het MGN Navigatiesysteem met Smartphone link.

Deze extra’s vertegenwoordigen een waarde van € 2.000 terwijl u hiervoor slechts € 720 betaalt. Wees er snel bij voor een proefrit want de voorraad van de 100th Anniversary Edition is beperkt.

*Android Auto: introductiedatum in Nederland nog niet bekend. Raadpleeg Apple of Google voor meer informatie over beschikbaarheid in Nederland en de koppeling met smartphones.

Rijden met de Mitsubishi Outlander betekent puur rijplezier. Want deze dynamische SUV koppelt comfort aan krachtige prestaties. Gaat u voor veel luxe met een scherpe prijs, kies dan voor de Connect Pro. Deze houdt u verbonden met de hele wereld en biedt, bovenop de toch al riante voorzieningen van de Outlander Business Edition, nog veel meer extra’s:

  • 18 inch lichtmetalen velgen in two tone
  • Rockford Fosgate®-premium audiosysteem met 9 speakers (710W)
  • Led-koplampen met koplampsproeiers
  • Blind Spot Warning
  • Rear Cross Traffic Alert
  • Verwarmbaar stuurwiel
  • Verwarmbare voorstoelen
  • Parkeersensoren achter
  • Led-mistlampen voor
  • Around View Monitor met bediening op het stuurwiel

Deze extra uitrusting heeft een waarde van € 5.300. U betaalt hiervoor slechts € 2.000.

Het Connect Pro voordeel bedraagt € 3.300.

Na de wereldpremière afgelopen maart op de Autosalon van Genève kregen hoofdredacteuren van geselecteerde media eind juni voor het eerst de gelegenheid om met de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross te rijden. We hebben een aantal reacties verzameld van de aanwezigen op het exclusieve event.

Jaco Bijlsma, Autovisie/Telegraaf: “Als ik de eerste keer m’n ogen laat vallen over het dashboard van deze nieuwe Eclipse Cross, dan kan ik niet anders zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Je kunt de Eclipse Cross ook gerust een ruime gezinsauto noemen. Met een lichaamslengte van 1,90 meter blijven m’n knieën achterin goed vrij, hetzelfde geldt voor m’n hoofd en je hebt ook nog een behoorlijke bagageruimte.”

Bekijk het volledige testverslag.

Niek Schenk, Autoweek: “Mitsubishi Motors gunt de Elipse Cross een compleet nieuwe 1,5-liter viercilinder turbobenzinemotor, die hem vanaf de basis al een heel volwassen karakter bezorgt. Zijn krachtige en gewillige karakter maakt er een levendige auto van, die bovendien niet te rumoerig is. De Eclipse Cross heeft ook een prettig stijf koetswerk en toont zich overwegend koersvast.”

Lees het volledige testverslag.

 



Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×