De aantrekkelijke Outlander Connect Pro met 3.300 euro voordeel

Na de Mitsubishi ASX is nu ook de Mitsubishi Outlander leverbaar in de uitvoering Connect Pro. Deze versie is gebaseerd op de 2.0 CVT Business Edition 2WD en combineert een extra rijke uitrusting met een prijsvoordeel van € 3.300,-. De Mitsubishi Outlander Connect Pro is er vanaf € 35.900,-, all-in rijklaar.

De Business Edition-uitvoering waarop de Mitsubishi Outlander 2.0 CVT Connect Pro is gebaseerd, heeft al een uitgebreide uitrusting met zaken als dual-zone climate control, Keyless Operation System met start-stopknop, led-dagrijverlichting, cruisecontrol, een met leder bekleed stuurwiel en Smartphone Link Display Audio (SDA) – het compleet nieuwe infotainmentsysteem met Apple CarPlay, usb-aansluiting, Bluetooth en DAB+. Voor de aandrijving zorgt een 110 kW (150 pk) sterke 2,0-liter MIVEC benzinemotor, die standaard is gekoppeld aan een CVT-automaat.

Meeruitrusting Connect Pro
De Connect Pro voegt daar nog led-koplampen, led-mistlampen, 18-inch lichtmetalen two-tone wielen, parkeersensoren, een verwarmbaar stuurwiel en stoelverwarming aan toe. En hij biedt het hoogwaardige Rockford Fosgate® premium audiosysteem met negen speakers (710W). Verder behoort de Around View Monitor met stuurwielbediening tot de uitrusting. Tot slot is de toch al riante veiligheidsuitrusting uitgebreid met Blind Spot Warning en Rear Cross Traffic Alert.

Bescheiden meerprijs
Alle extra’s van de Connect Pro-uitvoering vertegenwoordigen een waarde van € 5.300,-. De meerprijs ten opzichte van de Business Edition bedraagt echter € 2.000,-. De consumentenprijs van de Mitsubishi Outlander 2.0 CVT Connect Pro komt uit op € 35.900,- en de fiscale waarde bedraagt € 34.990,-. Daarmee is hij ook bijzonder aantrekkelijk geprijsd voor de zakelijke markt.

Modeljaar 2017
De complete line-up van de Mitsubishi Outlander werd eerder dit jaar vernieuwd voor modeljaar 2017 met een op details gewijzigd design, een verbeterde afstelling van het onderstel en nieuwe, innovatieve veiligheidssystemen. Alle vernieuwingen gelden ook voor de Outlander PHEV – de bestverkochte plug-in hybride ter wereld. Daarvan is nog een beperkt aantal met 15% bijtelling beschikbaar voor Nederlandse leaserijders.

Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk
Met de Mitsubishi Outlander zijn kopers niet alleen verzekerd van een rijk uitgeruste, ruime en comfortabele SUV voor een aantrekkelijke prijs, maar ook van een zeer betrouwbare auto. Mitsubishi werd eind 2016 bij de jaarlijkse automankemententest van de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. Deze online enquête onder eigenaren van auto’s van maximaal tien jaar oud richt zich op problemen die in het afgelopen jaar al dan niet zijn voorgekomen.

Wilt u weten wat de waarde van uw huidige auto is? Kom langs bij ons bedrijf en laat een vrijblijvende taxatie uitvoeren.



Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×