Extra inruilpremie bij aankoop nieuwe Mitsubishi Space Star

Zuinig, krachtig, zeer betrouwbaar en nu tot € 1.250,- voordeel

Per direct geeft Autobedrijf Jan Snel € 1.000,- extra inruil bij de aanschaf van een nieuwe Space Star en zelfs € 1.250,- bij aanschaf van de Life-uitvoering. Het aanbod geldt tot en met 31 maart 2017. De Mitsubishi Space Star is er vanaf € 11.270,-.

Mitsubishi biedt voor de Space Star keuze uit twee motoren: de krachtige en zuinige 1,0-liter en 1,2-liter driecilindermotoren. Voorzien van AS&G (Auto Stop & Go) verbruikt de Mitsubishi Space Star 1.0 met 52 kW (71 pk) slechts 4,0 l/100 km. Met de 1.2 is een gemiddelde brandstofconsumptie mogelijk van 4,1 l/100 km. Deze krachtbron levert 59 kW (80 pk) vermogen en 106 Nm trekkracht. Met CVT (continu variabele transmissie) bedraagt het verbruik slechts 3,9 resp. 4,1 l/100 km.

Bij aankoop van een nieuwe Space Star 1.2 Life is de inruilpremie maar liefst € 1.250,-. Voor prijzen vanaf € 14.770,- is de Life-versie standaard voorzien van de 1,2-litermotor met AS&G, een handgeschakelde vijfversnellingsbak (CVT is een optie), cruisecontrol, een DAB+-radio en een Bluetooth-carkit, die alle drie vanaf het stuurwiel zijn te bedienen.

Betrouwbaar
Afgelopen jaar introduceerde Mitsubishi de vernieuwde Space Star. Het model scoort niet alleen goede verkoopcijfers, maar komt ook als zeer betrouwbaar naar voren in de zogenoemde ‘Automankemententest’ van de Consumentenbond. Met een rapportcijfer van 9,2 is de Mitsubishi Space Star een van de uitblinkers in de betrouwbaarheidstest.

De jaarlijkse automankementen-test van de Consumentenbond is een online enquête onder eigenaren van auto’s van maximaal tien jaar oud. De vragen richten zich op problemen die in het afgelopen jaar al dan niet zijn voorgekomen met de auto.

5 jaar garantie

Op alle nieuwe Mitsubishi modellen, dus ook op de Space Star, geldt een uitgebreide garantietermijn van 5 jaar.

 Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?