Autohopper winteractie

Deze actie is geldig van 15 december t/m 31 maart 2017. Benieuwd naar actuele prijzen? Klik hier!

Huur nu bij Autohopper Jan Snel in Puttershoek een auto voor een week, kies voor het wintersportpakket en bespaar 141 euro!Wil jij ook lekker veilig en voordelig op wintersport? Dat kan nu bij Autohopper! Voor slechts 99 euro per week  (normaal 240 euro) krijg je de volgende producten op je huurauto:

  • winterbanden
  • sneeuwkettingen
  • navigatie
  • 1.500 km vrij

Zo ga je lekker voordelig en veilig op wintersport, want laten we eerlijk zijn; wintersport is natuurlijk al duur genoeg!

Waar ga jij heen deze winter? Duitsland, Oostenrijk of misschien wel Zwitserland? Het maakt niet uit waar je heen gaat, met het wintersportpakket van Autohopper ga je veilig en voordelig op pad!

Deze actie is geldig van 15 december t/m 31 maart 2017.Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons