Autobedrijf Jan Snel breidt uit met CarProf.

Autobedrijf Jan Snel breidt uit met CarProf.

Autobedrijf Jan Snel, al jarenlang een begrip op het gebied van mobiliteit in de Hoeksche Waard, gaat vanaf 1 november haar dienstverlening uitbreiden door ook CarProf te worden. CarProf is de vernieuwende garage voor universeel onderhoud. Dat betekent dat alle autobezitters, ongeacht merk, bij CarProf Jan Snel terecht kunnen voor betrouwbaar onderhoud. CarProf onderscheidt zich middels transparante dienstverlening, Europese pechhulp voor slechts € 29,95 per jaar, gebruik van A-merk onderdelen en onderhoud met maar liefst 24 maanden garantie.

De voordelen van CarProf Jan Snel Puttershoek

CarProf Jan Snel biedt op de eerste plaats kwaliteit en zekerheid. Op basis van heldere offertes, perfecte service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie leggen we ons toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor iedere klant. Het team van CarProf Jan Snel staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en deskundigheid op het gebied van nieuwe auto’s, occasions, onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Beter onderhoud voor iedereen

Directeur Janette Westbroek-Snel: ‘We zijn in de omgeving bekend als Mitsubishi dealer en Autohopper Autoverhuurder, dat blijven we natuurlijk, maar met behulp van de CarProf vlag willen we nu duidelijk laten zien dat alle klanten bij ons welkom zijn, wat voor merk ze ook rijden. We hebben immers de kennis, het gereedschap en de onderdelen om onderhoud, reparaties en schadeherstel te leveren voor alle automerken. Bovendien bieden we als CarProf 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties en een zeer aantrekkelijke mobiliteit service; dat zijn zaken die zeer interessant zijn voor onze klanten.”

CP Onderhoud volgens het boekjeBeoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×