Autohopper Zomerdeal

Update 12-10-2018: Deze actie is niet meer geldig. Auto huren? Klik hier!

Wat gaat het worden? Italië? Zuid-Frankrijk? Of toch lekker de bergen in van Zwitserland? Je accommodatie heb je misschien al geboekt! Nu de reis er naartoe nog! Heb je geen auto, een te kleine auto of misschien een te oude auto die je niet helemaal meer vertrouwt op zo’n lange afstand? Dan is huren een goede optie! Je huurt namelijk de auto die precies voldoet aan jouw wensen! En laten we bij Autohopper nou net alle soorten en maten verhuren!

Zomerdeal
In de maanden juli en augustus hebben we ook nog eens een scherpe zomerdeal. Huur je een week een auto, dan krijg je i.p.v. 700 vrije km’s maar liefst 1.500 vrije km’s cadeau! Dat betekent dat als je bijvoorbeeld 2 weken naar Frankrijk op vakantie gaat, je dan maar liefst 3.000 vrije km’s hebt. Dus zonder extra kosten heen en weer. Zo houd je genoeg geld over voor een ijsje, een lekker flesje wijn of dat souvenirtje dat je elk jaar van plan bent te gaan kopen voor je (schoon)moeder.

Kijk hier voor een overzicht van alle auto’s.

Facebook zomeractie post_1Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×