Parijs Motor Show: Mitsubishi toont Ground Tourer Concept

• Ultieme expressie van design en technologie
• ‘Japanese Craftmanship’ en ‘Solid Power’
• Volgende stap in SUV-strategie

Na de Concept XR PHEV II (Genève Motor Show 2015) en de eX Concept (Tokyo Motor Show 2015) vervolgt Mitsubishi Motors de weg van haar SUV- designfilosofie met de Ground Tourer Concept. Dit model onderstreept Mitsubishi Motors’ weg naar de toekomst.

Dit najaar toont Mitsubishi Motors Corporation (MMC) de ontwikkeling in design en techniek op de 2016 Parijs Motor Show met de wereldpremière van de geheel nieuwe Ground Tourer Concept: een high-end SUV coupé. Het conceptmodel vertaalt de toekomstige designambities van MMC, uitgedrukt in vier krachtige elementen:

1    Augmented Possibilities
2    Functional Beauty
3    Solid Power
4    Japanese Craftmanship

De nieuwe Ground Tourer Concept is het toonbeeld van Mitsubishi Motors’ SUV-strategie: hij is voorzien van state-of-the-art plug-in hybrid electric (PHEV) technologie en richt zich meer op het hogere marktsegment. Dat resulteert in een uitzonderlijke rijervaring – zowel on- als off-road – gecombineerd met een verfijnd en strak interieur en een verleidelijk en stoer exterieurdesign.

1-Mitsubishi-Teaser-Parijs-MotorshowBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?