Focus op SUV’s en EV bij Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors op Tokyo Motor Show 2015

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) presenteert op de 44e Tokyo Motor Show 2015*1 de Mitsubishi eX*2 Concept, een concept voor een compacte SUV met elektrische aandrijving van de volgende generatie. Het model is bedoeld om Mitsubishi Motors´ nieuwste elektrische aandrijftechniek te demonstreren. Ook geeft het model een beeld van het Dynamic Shield-concept – de nieuwe designtaal die vooral het front van nieuwe Mitsubishi-modellen een eigen, herkenbare stijl geeft. Ten slotte biedt de conceptauto een breed scala technologieën voor superieur rijplezier in een compacte crossover. De Mitsubishi Motors-stand, met een hoofdrol voor de Mitsubishi eX*2 Concept, staat in het teken van het thema Driving Beyond: ‘Voorwaarts met SUV’s en elektrische aandrijving’.

Elegantie + SUV + 100 % elektrisch
De Mitsubishi eX Concept is een toekomstvisie op een unieke, volledig elektrisch aangedreven SUV, die uitkomt in het snel groeiende segment van compacte SUV’s. De conceptauto is voorzien van Mitsubishi’s modernste techniek op het gebied van elektrische aandrijving en integrale besturingstechniek, gecombineerd met techniek voor autonoom rijden, online connectiviteit en actieve veiligheid.

Zowel het exterieur als het interieur van de eX Concept schetsen de nieuwe designrichting van Mitsubishi Motors. Het is een sportieve crossover, met de elegantie van een stationwagon – een zogenoemde ‘shooting brake’ – en met compacte SUV-lijnen. De voorzijde van de eX is een nieuwe interpretatie van het Dynamic Shield-designconcept.Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×