De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV

’s Werelds eerste SUV PHEV nog efficiënter, chiquer en comfortabeler

Mitsubishi Motors start een nieuw hoofdstuk met de introductie van de tweede generatie Outlander PHEV. Deze nieuwe variant van Nederlands populairste plug-in-hybride valt direct op door het ‘dynamic shield’ front design. Samen met het grondig aangepaste interieur, het verhoogde comfort en de nog efficiëntere aandrijfunit gaan de wijzigingen verder dan gebruikelijk bij een tussentijdse modelvernieuwing. De nieuwe generatie Mitsubishi Outlander PHEV is verkrijgbaar vanaf 41.990 euro, de levering start in september en tot eind van het jaar valt de auto nog in het bijtellingtarief van 7%.

Het nieuwe design van de Outlander PHEV uit zich in een karaktervolle voorzijde, met strakke koplampen die naadloos aansluiten op de grille. Het model is ook te herkennen aan de nieuw ontworpen dagrijverlichting en achterlichten met led-techniek. De ‘black chrome’ grille, specifieke two-tone 18-inch wielen en in carrosseriekleur uitgevoerde onderzijde van de voor- en achterbumper onderscheiden de PHEV-variant van de benzine- en dieselversies. Daarmee oogt de PHEV meer sophisticated en de reguliere Outlander juist wat robuuster.Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×