OUTLANDER PHEV NOG NIET UITVERKOCHT

Op 6 oktober jl. heeft het RTL Nieuws per abuis in het item: ‘Run op hybride auto’s: ‘Dit is geen verkopen meer’, gemeld dat de Mitsubishi Outlander PHEV voor dit jaar zou zijn uitverkocht, dit is niet juist. Ofschoon de verkoop van deze populaire stekkerauto, die tot 31 december van dit jaar nog in de 7% bijtellingscategorie valt, bijzonder voorspoedig gaat, is van uitverkoop vooralsnog geen sprake.

Sinds de introductie van de nieuwste generatie Outlander PHEV in September zijn al meer dan 1.500 klantenorders genoteerd. Sommige uitvoeringen en kleuren beginnen schaars te worden, maar er is nog voldoende voorraad beschikbaar om klanten de auto te kunnen leveren onder het huidige gunstige bijtelingstarief van 7%.

U bent daarom van harte welkom in onze showroom in Puttershoek voor uitgebreide informatie over de nieuwe Outlander!

Of neem contact met ons op via deze website.

NL_Outlander_PHEV_leafletBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?