Cleartechnology.nl

Mitsubishi Motors deelt groene tips en trucks op Cleartechnology.nl, waar duurzame trends en innovatie in de mobiliteit centraal staan.

Het platform is gevuld met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen, heeft een blog en een discussieforum.

Mitsubishi rijder of niet, het platform is voor iedereen toegankelijk. Met Cleartechnology.nl willen we elektrisch rijden extra leuk maken en duurzame ontwikkelingen in de breedste zin van het woord onder de aandacht brengen. Het platform sluit aan bij de 2020-Visie. De 2020 Visie is de duurzaamheidsstrategie van Mitsubishi Motors. Een van de doelstellingen is dat in het jaar 2020 elektrische auto’s 20 procent van de productie van Mitsubishi Motors vormen. Bovendien moet het hele modellengamma 50 procent minder CO2 uitstoten dan in 2005.

CleartectechnologyBeoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×