5 jaar fabrieksgarantie

Kiest u voor Mitsubishi, dan kiest u voor betrouwbaarheid, veelzijdigheid, lage gebruikskosten en plezierig rijden. U kunt elke dag vertrouwen op de kwaliteiten van uw Mitsubishi. Alle nieuwe modellen* worden per 1 januari 2015 geleverd inclusief 5 jaar fabrieksgarantie.

Garantievoorwaarden - De verlengde fabrieksgarantie geldt voor de Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander (PHEV), Pajero en L200 vanaf modeljaar 2013. De eerste 2 jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende 3 jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. De termijn van 5 jaar geldt ook voor de lak en originele Mitsubishi-accessoires. Op de batterij en andere elektrische aandrijfcomponenten van de Mitsubishi Outlander PHEV gold al een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer willen weten over de algemene garantiebepalingen- en voorwaarden? Download hier het document. De garantiebepalingen voor de Outlander PHEV zijn hier te downloaden. Die van de i-MiEV hier.

*) met uitzondering van de i-MiEVBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?