5 jaar fabrieksgarantie

Kiest u voor Mitsubishi, dan kiest u voor betrouwbaarheid, veelzijdigheid, lage gebruikskosten en plezierig rijden. U kunt elke dag vertrouwen op de kwaliteiten van uw Mitsubishi. Alle nieuwe modellen* worden per 1 januari 2015 geleverd inclusief 5 jaar fabrieksgarantie.

Garantievoorwaarden – De verlengde fabrieksgarantie geldt voor de Mitsubishi’s Space Star, Lancer, ASX, Outlander (PHEV), Pajero en L200 vanaf modeljaar 2013. De eerste 2 jaar zijn zonder kilometerbeperking, de resterende 3 jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. De termijn van 5 jaar geldt ook voor de lak en originele Mitsubishi-accessoires. Op de batterij en andere elektrische aandrijfcomponenten van de Mitsubishi Outlander PHEV gold al een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Meer willen weten over de algemene garantiebepalingen- en voorwaarden? Download hier het document. De garantiebepalingen voor de Outlander PHEV zijn hier te downloaden. Die van de i-MiEV hier.

*) met uitzondering van de i-MiEVCovid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×