De Outlander PHEV Concept-S maakt werelddebuut

Elektrisch rijden is groter dan ooit en Mitsubishi Motors loopt al jaren voorop met o.a. de revolutionaire i-MiEV en de succesvolle Outlander PHEV. Op 4 oktober presenteert Mitsubishi Motors de toekomst van elektrisch rijden op de Paris Motor Show 2014. Naast een spectaculaire line-up van maar liefst 11 verschillende modellen onthullen wij de Outlander PHEV Concept-S: een design studiemodel om de sportieve kant van de Outlander PHEV extra te benadrukken.

main_v03

De karakteristieke grille zorgt voor een sportief, robuust gevoel. Over de gehele auto zijn prominente chromen accenten aangebracht, die naast een gevoel van snelheid ook een gevoel van veiligheid benadrukken. De rood-lederen bekleding met verfijnde chromen details en het nieuwe dashboard, geïnspireerd op traditioneel Japans design, zorgen voor de ultieme luxe afwerking.

Outlander Concept-S wit

 

main_v02

Meer info over de Outlander PHEV Concept-S

Diverse Outlander PHEV Concept-S

Meer info over de Outlander PHEV?Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?