Nieuw: Lancer Limited Edition – nog completer en fors in prijs verlaagd

De Mitsubishi Lancer wordt nu geleverd in een nieuwe Limited Edition-uitvoering. De toch al rijke standaarduitrusting van de Lancer is hiervoor nog eens verder uitgebreid. 

Tegelijkertijd ging de consumentenprijs fors naar beneden. De Lancer Limited Edition is leverbaar vanaf € 17.990,-.

Concurrerend
De sportief gelijnde Lancer Limited Edition, herkenbaar aan zijn opvallende sideskirts, is hiermee een geduchte concurrent in zijn klasse. De vijfdeurs hatchback is uitgerust met Mitsubishi Motors’ zuinige 1.6 MIVEC ClearTec benzinemotor met Auto Stop & Go. Samen met een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgt deze voor soepele rijeigenschappen, bij een gecombineerd brandstofverbruik van 5,5 l/100 km* en een CO₂-uitstoot van 128 g/km*. Hiermee is de auto voorzien van energielabel B.

Lancer voor-1024x682

*Volgens Europese testcyclus EG 715/2007

Veilig
Net als zijn voorgangers beschikt de Lancer Limited Edition standaard over uitgebreide passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen. De bestuurder en voorste passagier beschikken over front- en zijairbags en ook de gordijnairbags zijn standaard. Een knieairbag biedt de bestuurder extra bescherming bij een ongeval. Verder is de Limited Edition onder meer voorzien van ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), Brake Assist en Active Stability en Traction Control (ASTC). Achter beschikt de auto over parkeersensoren.

 

Comfortabel
Ook het comfort voor de inzittenden is van hoog niveau. Het interieur ademt een luxe uitstraling door het gebruik van mooie materialen, stoffen en kleuren, in combinatie met een hoogwaardige afwerking. Dit komt direct tot uiting in het met leder bekleedde stuurwiel, de handremgreep en pookknop. De inzittenden beschikken over veel handige bergruimte, zoals in de middenarmsteun. Standaard zijn onder meer een radio/cd/mp3-speler, climate control, een gekoeld dashboardkastje, een multicolour display, multi-mode keyless entry met twee handzenders en een bluetooth carkit.

Lancer achterzijde-1024x744Covid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×