Onderhoud van campers

Ons bedrijf staat bekend als een garagebedrijf voor alle merken. Alle merken personenauto’s, bestelwagens en trucks zijn bij ons welkom. Wat nog vaak onbekend is, is dat wij ook APK, onderhoud en reparatie verrichten aan campers en kampeerauto’s.

Naast de ervaren monteurs die aan dergelijke grote auto’s kunnen werken, hebben wij ook de juiste apparatuur beschikbaar. Zo is een grote hefbrug aanwezig, waardoor het werk sneller en efficienter uitgevoerd kan worden in  vergelijking met veel andere autobedrijven.

Voor APK, onderhoud of reparatie, vraag onze medewerkers naar een offerte op maat! En van de kosten zal u niet schrikken.

Maak hier uw afspraakCovid-19 Update

De dienstverlening in de automotive is van groot belang voor onze veiligheid. Onze werkplaats is dan ook normaal geopend.

Onze fysieke showroom is niet toegankelijk, onze online showroom is 24/7 geopend. Neem telefonische of per e-mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onze diensten wat betreft het overschrijven of schorsen van een voertuig gaan alleen op afspraak tussen 08:00 en  17:00 uur.

Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×