The New Motion voor Outlander PHEV

Importeur Mitsubishi Motor Sales Nederland heeft The New Motion geselecteerd als ‘preferred supplier’ voor het leveren van laadstations. Hiermee heeft The New Motion weer een overeenkomst gesloten met een belangrijke automotive partner, na al eerder met andere importeurs samenwerkingen te zijn aangegaan.

Samenwerking
De Mitsubishi Outlander Plug-in-Hybride EV moet zijn eerste kilometers nog maken in ons land en toch hebben al ruim 2.500 consumenten hun handtekening gezet onder het verkoopcontract voor één van de meest opvallende auto’s van dit moment. En een aantal toekomstige Outlander-eigenaren heeft al op voorhand besloten een lolo smart aan te schaffen.

De aanschafprijs van een compleet laadpakket voor de Mitsubishi Outlander bedraagt € 950,- waarvoor de consument het volgende ontvangt een compleet pakket krijgt:

  • Een lolo smart slim laadpunt
  • Een love to load laadpas, die toegang geeft tot gewone laders en snelladers uit het love to load netwerk en dat van bijna alle andere aanbieders
  • Voor zakelijke rijders mogelijkheid tot gebruik van een combipas van bijvoorbeeld MTC of Travelcard

The New Motion
Alef Arendsen van de The New Motion: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd dat Mitsubishi Nederland The New Motion voor kopers van de geavanceerde Outlander heeft geselecteerd als aanbieder van het laadstation en de uitgebreide serviceverlening, waardoor de mogelijkheden van de Outlander efficiënt en zorgeloos maximaal kunnen worden benut. Met deze overeenkomst zetten wij opnieuw een belangrijke stap op de weg naar de bevordering van een intelligent netwerk van laadstations in Nederland, een cruciale voorwaarde voor de inzet en verkoop van elektrische auto’s en de groei van e-mobiliteit.”

Revolutionaire Outlander Plug-in-Hybrid EV
Medio juli brengt Mitsubishi Motors de elektrisch aangedreven Outlander Plug-in-Hybride EV (PHEV) op de markt en de interesse is ongekend groot. Die vraag wordt in sterke mate beïnvloed doordat de CO2-uitstoot van de Outlander slechts 44 gram bedraagt en dit model in de zakelijk interessante 0%-bijtellingcategorie valt. Ook is de Outlander PHEV vrijgesteld van wegenbelasting en komt het model in aanmerking voor diverse subsidieregelingen.”

De Outlander PHEV is een elektrische auto met zeer geavanceerde techniek en heeft een gecombineerde actieradius van ruim 800 kilometer. Hij heeft twee 60kW elektromotoren en een 70 kW generator die zowel het accupakket kan laden als de elektromotoren van energie kan voorzien. Belangrijk voor de praktische inzetbaarheid is de snellaadmogelijkheid, waarmee de actieradius van de auto wordt vergroot.
Met een volgeladen accupakket bedraagt de elektrische actieradius meer dan 50 km.

Afsluitend nogmaals Alef Arendsen: “The New Motion bouwt aan snel groeiend netwerk van laders en snelladers waardoor eigenaren van een elektrische auto steeds meer elektrische kilometers kunnen afleggen. Wij bieden daarnaast een App, waarmee al deze laadpunten eenvoudig te vinden zijn. Ook laten we via onze love to load website zien wat de laadkosten precies zijn. Hiermee maakt The New Motion het laden makkelijk, zodat de eigenaren van de Outlander gewoon kunnen genieten van het rijden in de Outlander.”

Over The New Motion

The New Motion wil voor iedereen in Nederland en België grenzeloze mobiliteit, in haar schoonste vorm. The New Motion juicht mobiliteit op basis van hernieuwbare energie toe. Door het betaalbaar te maken en door te laten zien dat het cool, fun and fast is. Ook bouwt The New Motion aan het love to load netwerk, een netwerk van intelligente snelladers (lolo fast forward) en intelligente normale laders (lolo smart), die toegankelijk zijn met een enkele pas. The New Motion voorziet iedereen die elektrisch wil rijden van laadoplossingen zodat er overal veilig en gemakkelijk geladen kan worden. Voor meer informatie: www.thenewmotion.com

[download_button link=”https://www.jansnelputtershoek.nl/wp-content/uploads/TNM-NL-prijslijst.pdf”]Prijslijst Love to Load[/download_button]Beoordeel ons
×

Goedendag!

Stel ons een vraag via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@jansnelputtershoek.nl

×