Wat zijn uw (energie)kosten met de PHEV?

De website van Alphabet lease laat u een voorbeeldberekening maken van de energiekosten bij gebruik van een nieuwe Outlander Plug-in Hybrid EV (PHEV)Dat de Outlander PHEV uniek is, wordt elke dag duidelijker. Niet alleen het aantal orders neemt per dag toe, ook klanten zijn compleet verrast door het unieke concept van deze Mitsubishi; dit is het succesnummer voor de Nederlandse markt.

Wij merken dat er veel vragen zijn over de PHEV met betrekking tot het verbruik. Leasemaatschappij Alphabet heeft een speciale site ontwikkeld waarin u een berekening kunt maken van uw individuele, te verwachte gebruik van de auto. Kijk wat u kunt besparen op uw brandstofkosten. 

En vergelijk gerust de andere merken die genoemd worden, de Outlander komst er altijd als beste uit! Denk alleen al aan de ruimte, de 1.500 kg aanhanger gewicht etc. etc.Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?