Autohopper ook voor Shortlease en zakelijke verhuur

Klik hier om te huren

Mobiliteit passend bij uw behoefte!

Autohopper is er voor iedereen, of u nu voor lange of korte tijd zakelijk een auto nodig heeft. De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard, zeker met de huidige economische omstandigheden. Autohopper kan prima in deze nieuwe behoefte voorzien door flexibele en prijsbewuste inkoop (merk onafhankelijk) en haar diensten daarop aan te passen.

Tegenwoordig is het modern om te werken met korte arbeidscontracten die vaak al na een half jaar aflopen. Waarom zou u investeren in een leasecontract van 3 a 4 jaar als u kunt kiezen voor een shortlease contract die aangepast kan worden aan de arbeidsovereenkomst? De kosten per maand zullen iets hoger zijn, maar u zit niet met een afkoop van een paar duizend euro op het moment dat uw werknemer na een halfjaar besluit verder te gaan.

Autohopper is ook flexibel wanneer u in een lange periode 2 keer per week een pallet met producten moet vervoeren naar uw klant. Iets waar de meeste verhuurders gewoon een dag tarief rekenen kunnen wij voor u een speciaal tarief voorrekenen. U gaat dan toch niet een bus aanschaffen voor die twee dagen per week?

Regelmatig moet een collega naar een cursus ergens in het land. Laat u uw medewerker in de eigen auto rijden? Is die voldoende verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? Laat u kilometers declareren en vallen die dan weer onder de inkomstenbelasting? Huur bij Autohopper en er is een duidelijke factuur en overeenkomst met verzekeringsvoorwaarden.

Voor elke vraag, weten wij de beste en praktische oplossing. Wat voor u een bijzondere vraag is, is ons dagelijks werk en we nemen die zorg graag van u over. Mobiliteit binnen uw organisatie gaat passen bij uw behoefte tegen de laagste kosten.

Heeft u nu al specifieke vragen? Laat het ons weten. We komen snel met een antwoord en wellicht direct een passend voorstel.

Autohopper biedt u flexibele mobiliteitsoplossingen op maat voor uw wagenpark. Naast kosten- en risicobeheersing, heeft u een korte lijn direct met uw vestiging. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van uw wijzigende mobiliteitswensen of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote netwerk van Autohopper kunnen we beschikken over een breed en flexibel wagenpark dat voor u klaar staat.

Wij beseffen dat zakelijke klanten vaak een net iets andere dienstverlening verwachten als een particuliere klant. Al is het maar een grotere auto of bijvoorbeeld een diesel. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen en bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijdt u, of uw medewerker, in een representatieve nette schadevrije auto.

Uiteraard zijn bijvoorbeeld op al onze facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld. Zo heeft u nooit problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling

Autohopper biedt u scherpe tarieven per dag. Reserveren kan natuurlijk direct bij Autohopper in uw eigen woonplaats of, veel gemakkelijker, met een eigen inlogcode voor vaste klanten, online met uw eigen tarief en vaste gegevens. Vast klant zijn, heeft dus vele voordelen.

Space Star en Traffic

 

Autohopper: Altijd….

….een uiterst scherpe prijs

….een medewerker die u kan adviseren

….een moderne, schone en luxe auto

….een auto huren in de buurt

….service op maat

….een breed wagenpark vanuit ons netwerk

….duidelijke facturen

….eenvoudig huren via www.autohopper.nl

 Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?