40-jarig jubileum Aart van Haarlem

Op 6 maart 2012 vierde Autobedrijf Jan Snel het 40-jarig jubileum van onze medewerker Aart van Haarlem.
Aart is bekend bij onze zakelijke klanten als dé vrachtwagenmonteur. Daarnaast heeft hij in al die jaren vele uren doorgebracht op onze bergingtruck om gestrande auto’s en passagiers te vervoeren voor o.a. de ANWB.

Aart ontving uit handen van de directie Tonny Kool-Snel en Janette Snel, naast bloemen en gebak, de unieke BOVAG-oorkonde, die mede ondertekend is door BOVAG-bondsvoorzitter de heer Geert Vermeer. Uiteraard ontbrak ook de speciale speld niet!

Ook werd Aart namens de Mitsubishi FUSO importeur gefeliciteerd door de Manager Bedrijfswagens, de heer Hein Willems, die een (bij)passend cadeau overhandigde. Er zijn weinig monteurs in Nederland bekend die zoveel jaar ervaring met de Mitsubishi Canter hebben.

Ondanks zijn jubileum wil Aart nog heel wat jaren klaarstaan voor onze klanten. De directie en medewerkers bedanken Aart voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem nog vele goede jaren toe.

Aart van Haarlem van Jan Snel Puttershoek in de BovagkrantBeoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?