Ruitservice

Door vorstschade aan de wegen komt een kapotte voorruit in de wintermaanden regelmatig voor. Dit is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Zolang u de ruitschade op tijd laat herstellen.En waar kan dat beter dan bij Autobedrijf Jan Snel? Wij hebben afspraken gemaakt met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor betaalt u bij ons altijd hetzelfde als bij andere glasherstellers. Uiteraard geldt dat ook voor het eigen risico. Afhankelijk van de dekking van uw verzekering behoudt u ook bij ons (in de meeste gevallen) het eigen risico.

En het pluspunt dat wij u bieden: u bent verzekerd van de vakkennis en ervaring. Dat voorkomt problemen achteraf. Gelukkig maar, want ruitschade is al vervelend genoeg. Breng nu een bezoek aan ons bedrijf en laat uw voorruit controleren. Indien u een sterreparatie laat uitvoeren, dan ontvangt u van ons een flacon Ruitensproeiervloeistof gratis!

Graag tot ziens! Deze actie is geldig tot 31 maart a.s.Beoordeel ons
× Hoe kan ik je helpen?