De verkoop van de nieuwe Eclipse Cross is gestart! De volledig nieuwe, compacte SUV combineert een opvallend rijke standaarduitrusting met optimale connectiviteit, een onderscheidend design en sublieme technologie in het snelst groeiende auto-segment in Nederland. De Mitsubishi Eclipse Cross is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.990,-* en arriveert in december bij ons in de showroom.
Standaard 5 deuren, 5 zitplaatsen, elektrische ramen, Hill Start Assist en leverbaar met CVT-automaat: de Mitsubishi Space Star biedt het meeste auto in zijn klasse. En tijdens de Mitsubishi Matsweken rijdt u helemáál voordelig weg! vanaf € 12.420 all-in-prijs of met de aantrekkelijke private lease vanaf €189 per maand. 

Mitsubishi Motors bestaat dit jaar exact honderd jaar. Een prachtig jubileum dat het hele jaar door en op allerlei manieren gevierd wordt. Maar het is ook een mooi moment om terug te blikken op de indrukwekkende historie van het Japanse automerk.

Mitsubishi Motors presenteert tijdens de 45e Tokyo Motor Show* een gevarieerde line-up, met een absolute hoofdrol voor de opvallende e-EVOLUTION CONCEPT. Het volledig elektrische studiemodel weerspiegelt de koers die het merk in de nabije toekomst kan inzetten. SUV + EV + AI Evolution