Ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van ons bedrijf is er een vlog gemaakt. Veel kijkplezier!

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan introduceert Mitsubishi de Space Star 100th Anniversary Edition. De speciale uitvoering is in beperkte oplage beschikbaar, heeft diverse aantrekkelijke extra’s en is verkrijgbaar voor € 15.490,- all-in rijklaar, inclusief metallic of pearl lak.

Je gaat verhuizen, hebt een nieuwe keuken gekocht of je hebt gewoon zo veel geshopt dat je een bus nodig hebt om het thuis te...

Nu in onze showroom: de zeer aantrekkelijke Mitsubishi ASX Connect Pro met een voordeel van 2.485 euro! Kom snel naar Jan Snel voor deze unieke uitvoering van de populaire SUV. Let op: op=op!
De compacte SUV beleeft er zijn wereldpremière en arriveert in de herfst van 2017 op de Europese markt. Het model zal daarna ook in andere regio’s verkocht worden, waaronder Japan, Noord-Amerika en Australië.
Zuinig, krachtig, zeer betrouwbaar en nu tot € 1.250,- voordeel Per direct geeft Autobedrijf Jan Snel € 1.000,- extra inruil bij de aanschaf van een nieuwe Space Star en zelfs € 1.250,- bij aanschaf van de Life-uitvoering. Het aanbod geldt tot en met 31 maart 2017. De Mitsubishi Space Star is er vanaf € 11.270,-.
Wereldpremière op Autosalon Genève 2017 Terugblikkend op een sportieve historie noemt Mitsubishi Motors Corporation (MMC) de volledig nieuwe compacte SUV “Eclipse Cross”.